De toenmalig 18-jarige Rotterdamse wist zich met haar single ‘Groter dan Ik’ in één klap neer te zetten als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. Op een dansbare plaat zingt Froukje over haar eigen perspectief op de huidige klimaatcrisis. Voordat ze het wist had ze een viral-hit te pakken met meer dan één miljoen streams.

Crisis of geen crisis, de jonge muzikant heeft niet stil gezeten en bracht eerder dit jaar haar eerst EP ‘Licht en Donker’ uit. Hier trekt Froukje de lijn van vlotte, herkenbare songs moeiteloos door gecombineerd met dansbare tunes en diepe teksten. Al met al belooft het een interessant jaar te worden voor Froukje. Beleef een avond vol met catchy beats waar je gegarandeerd op zult dansen.

Op 5 november komt Froukje voor een concert naar 013 in Tilburg.

Deel: