Dit jaar zijn we op Maxazine gestart met een dagelijkse muziekquiz. Gewoon, omdat het kan. Altijd leuk om eens te zien hoe het gesteld is met de muzikale kennis van onze lezers. We hebben 7 categorieën uitgekozen, waar we iedere dag een vraag uit zullen stellen. Reacties via email als je wil meedoen met de competitie. Iedere maand gaan we de punten tellen en de winnaar krijgt een leuke prijs. Iedereen mag eenmaal per vraag meedoen. Bij meerdere inzendingen door dezelfde persoon geldt het eerste antwoord. Inzenden kan vanaf publicatie (iedere dag om 18.00 uur) tot aan de publicatie van de volgende vraag. Je hebt dus precies 24 uur de tijd om je antwoord in te sturen.

De puntenverdeling is als volgt:
– 1e goede inzender: 10 punten
– 2e goede inzender: 5 punten
– 3e goede inzender: 3 punten
– overige juiste inzendingen: 1 punt

Omdat niet iedereen Facebook heeft en we graag iedereen een eerlijke kans bieden een antwoord in te sturen zonder dat deze gejat wordt, zijn de antwoorden alleen in te dienen via onderstaand formulier.

Vandaag een vraag uit onze categorie ‘Songtekst’. Welk nummer bedoelen we en van wie?

Oh ik, ik ben net in je armen gestorven vannacht
Het moet iets geweest zijn wat je zei
Ik ben net in je armen gestorven vannacht

[contact-form-7 id=”164515″ title=”Contactformulier 1″]

Deel: