In januari zijn we op Maxazine gestart met een dagelijkse muziekquiz. Gewoon, omdat het kan. Altijd leuk om eens te zien hoe het gesteld is met de muzikale kennis van onze lezers. We gaan iedere dag een vraag stellen. Reacties via email als je wil meedoen met de competitie. Iedere maand gaan we de punten tellen en de winnaar krijgt naast de eer een leuke prijs. Iedereen mag eenmaal per vraag meedoen. Bij meerdere inzendingen door dezelfde persoon geldt het eerste antwoord. Inzenden kan vanaf publicatie (iedere dag om 18.00 uur) tot aan de publicatie van de volgende vraag. Je hebt dus precies 24 uur de tijd om je antwoord in te sturen.

Vandaag is de nieuwe vraag in de muziekquiz van april.

De puntenverdeling is als volgt:
– 1e goede inzender: 10 punten
– 2e goede inzender: 5 punten
– 3e goede inzender: 3 punten
– overige juiste inzendingen: 1 punt

Omdat niet iedereen Facebook heeft en we graag iedereen een eerlijke kans bieden een antwoord in te sturen zonder dat deze gejat wordt, zijn de antwoorden alleen in te dienen via onderstaand formulier.

Vandaag een vraag uit de categorie ‘Moeilijk’. In 1963 schreven John Lennon en Paul McCartney een nummer voor de Rolling Stones. Welke nummer was dat?

[contact-form-7 id=”164515″ title=”Contactformulier 1″]

Deel: