Zaterdag 7 juli kun je naast Racoon, Ronnie Flex, Tusky en Donnie genieten van K’s Choice, Anbu, Justin Mylo, Yung Nnelg, Dakota, Boris Werner op de 35e editie van Dijkpop. De opvallendste naam is K’s Choice. Ze behoren tot de meest succesvolle bands van België. De broer en zus Bettens staan dit jaar 25 jaar op het podium en dat vieren ze met een uitgebreide tour. Natuurlijk doen ze Andijk ook aan met hun wereldhit ‘Not An Addict’.

De afgelopen jaren is het Dijkpop Festival in Andijk uitgegroeid tot een geliefd festival. De afgelopen 3 edities waren zelfs binnen no-time uitverkocht. Het geheim achter het succes is waarschijnlijk de slimme programmering en de meer dan 250 vrijwilligers die samen Dijkpop ieder jaar weer tot een succes maken.

De Dijkpop Blind-date en Super Vroege Vogel tickets zijn in recordtempo uitverkocht, maar je kunt nu nog voordelig je Vroege Vogel Actie tickets bestellen.

Deel: