Theater Terra, onder andere bekend van de familievoorstellingen Kikker, Dolfje Weerwolfje, Koning van Katoren en Koekeloere brengt deze winter Het kerstverhaal van Kleine Ezel naar het theater. Deze compleet nieuwe kerstmusical is gebaseerd op de bekende Kleine Ezel boeken van Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen. De cast van Het kerstverhaal van Kleine Ezel bestaat uit Soy Kroon, Koen Iking, Loïs van de Ven en Jeroen Heiliegers. Soy Kroon speelde vorig seizoen al de hoofdrol in de Theater Terra musical Koning van Katoren, voor die rol is hij kortgeleden genomineerd voor een Musical Award 2013 in de categorie Aanstormend Talent.

Het kerstverhaal van Kleine Ezel, gebaseerd op de boeken van Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen, is te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters van 7 december 2013 tot en met 5 januari 2014. Het leukste uitje van de kerstvakantie!

Het verhaal

Als Kleine Ezel bij Jakkie gaat logeren, besluiten pappa en mamma Ezel samen op vakantie te gaan. Maar met Kerstmis zo ver bij elkaar vandaan, is dat wel zo’n goed idee? ‘We gaan naar je vader en moeder toe’ zegt Jakkie. Een spannende tocht door de sneeuw volgt. Zullen ze elkaar ooit nog terugvinden? Het kerstverhaal van Kleine Ezel is een kerstmusical voor iedereen vanaf 4 jaar.

Creatives:

Naar de boeken van: Rindert Kromhout & Annemarie van Haeringen | Script & liedteksten: Rindert Kromhout | Muziek: Fons Merkies | Regie: Fons Merkies & Benno Hoogveld | Decorontwerp: Theo Terra |  Lichtontwerp: Mike den Ottolander | Poppenontwerp: Karen Beens & Kathelijne Monnens | Kostuumontwerp: Kathelijne Monnens | Technische supervisie: Joey Buddenberg | Productieleider: Lisette Koperdraat | Producent: Michiel Morssinkhof

Deel: