Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Een nieuwe lijst met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst…

Afgelopen nacht lagen we nog met zijn allen in veld of in bos op onze rug in het gras naar boven te staren , maar de sterrenhemel boven ons. Met een beetje geluk konden we genieten van meteorenregen de Perseïdenzwerm. Ik had het geluk er velen te zien, een prachtig spektakel hoog bovenin de met sterren bezaaide lucht. Er wordt wel gezegd dat het zien van een zogenaamde ‘vallende’ ster geluk brengt voor degene die hem zag vallen. In dat geval zal het komende jaar dan voor velen een gezegend jaar zijn met veel voorspoed. Voor de rest lijkt het wel of de wereld maar wat aanmoddert.

Gelukkig is er een constante in het wegtikken van de weken. Een betrouwbaar fenomeen dat doorgaat, of er nu bosbranden zijn of, of er nu zwarte zaterdagen zijn of niet; elke week is er week een nieuwe Spotify Maxazine België Playlist, en zo ook dus vandaag.

Onze Platenbaas heeft weer al het moois voor jullie bij elkaar gebracht zodat jullie alleen nog maar in chill-modus hoeven te gaan om dit allemaal weer te ondergaan de komende week. Deze week hebben we voor jullie prachtig mooie nieuwe muziek van onder anderen Admiral Freebee, Bart Peeters, Mauro Pawlowski, The Starlings, Barbara Dex, Kathleen, Bram Weijters’ Crazy Men en nog heel veel meer lekkers.

Geen dank, we doen het met liefde.

Deel: