Popsport Drenthe heeft dit jaar maar liefst twee showcases om het regionale Popsport traject af te sluiten. De DJ/producer showcase vond gisteren plaats in Club Limbo Emmen. Op 14 juli is de singer-songwriter showcase in Café Groothuis, Emmen.

Tijdens deze showcases laten de elf deelnemers zien wat zij de afgelopen maanden hebben geleerd. Zij kregen diverse workshops (songwriting, stageperformance, publiciteit en meer), inspiratiedagen en één-op-één coaching. De trajectcoaches bepalen wie er doorstroomt naar het landelijke Popsport traject. De trajectcoaches van 5 juli zijn: Sendeep Ramesar en Cinco Cinco. En de trajectcoaches op 14 juli zijn: Peter van der Heide, Thomas Mestriner en Sarah Sötemann.

Van singer-songwriters tot DJ’s en producers, de showcases van Popsport Drenthe bevatten het allemaal. De deelnemers zijn: singer-songwriter met pop, rock en country invloeden Lisa Ploeger, singer-songwriter Kim Sturre, future house DJ/producer Luke Solar, rapper, vocalist en producer Hugo Brent, DJ/producer en entertainer Nizzle Viddy, Urban DJ Thyrza, singer-songwriter met emotionele Engelstalige muziek Stijn de Wild, DJ’s/producers Bazz en D-Brax, techhouse DJ/producer Thyzr en singer-songwriter Justin Ripassa met gevoelige luisterliedjes.

Deel: