Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Pink Project in het Zuiderparktheater.

Concerttip zaterdag 6 juli: Pink Project in het Zuiderparktheater

Na de succesvolle ‘Pink Floyd in Concert’ tour, zal Pink Project in het seizoen 2019 te horen en te zien zijn met een nieuwe sensationele show. Deze ‘Pink Floyd’s Anniversary’ show zal onder andere in het teken staan van de albums ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’ die dit jaar respectievelijk 40 en 25 jaar bestaan. Last but not least bestaat Pink Project zelf in 2019 ook 25 jaar! Kosten noch moeite worden gespaard om het publiek te verrassen met onder andere prachtige quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow, indrukwekkende visuals en inflatables.

Deel: