Festival Mundial bestaat 30 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Het festival vindt op 24 en 25 juni 2017 plaats in de Spoorzone van Tilburg, een voormalige NS-werkplaats. De industriële setting creëert een niet te vergelijken sfeer en biedt voor ieder wat wils; van relaxhoekjes tot grote podia. Festival Mundial staat bekend om zijn fijne vibe en zijn diversiteit aan artiesten, van overal ter wereld. Bezoekers feesten en chillen op fijne muziek, ontdekken nieuwe biertjes, doen gekke activiteiten en genieten van heerlijk eten. Festival Mundial voelt misschien als een intiem festival, maar zijn impact is groots.

Met Ziggy Alberts waan je je op een Australisch strand, terwijl je bij de funky electrobeats van Skip&Die helemaal los kan. Jeangu Macrooy vervoert je met zijn persoonlijke soul. Dansen doe je bij Los Paja Brava’s cumbia en de mannen van TenTemPiés geven je een eigenzinnige combi van rock, ska, reggae en rumba. Broken Brass Ensemble bewijst dat soul, hiphop, dance, funk en jazz samen een heerlijke cocktail vormen.

Natuurlijk is dit nog lang niet alles. Naast muziek staat Festival Mundial ook voor het gaafste straattheater, de mooiste street art en het beste eten in combinatie met de fijnste festivalvibe! Wacht niet te lang met tickets aanschaffen: de eerste 100 weekendtickets krijgen exclusief toegang tot het verrassingsoptreden.

Deel: