In een afgeladen Effenaar gaf Jett Rebel dit weekend een heerlijk concert. Het bezoek aan de Eindhovense concertzaal is onderdeel van Jett’s tour ‘The Best Night Of Your Life’.

Jett Rebel

Jett Rebel (Jelte Tuinstra, 25 jaar) is hip. Hordes fans zijn al bijtijds naar De Effenaar gekomen om een plaatsje vooraan het podium te kunnen bemachtigen. “We staan hier al vanaf half zes buiten” zei het tienermeisje tegen me. Het concert zou om kwart over acht beginnen. Dat werd uiteindelijk kwart voor negen. Het arme meisje had dus al ruim drie uur op haar idool staan wachten. Hopelijk heeft ze ‘The best night of her life’ gehad.

Jett Rebel barstensvol energie

Onlangs nog bracht Jett Rebel het nieuwe album ‘Truck’ uit: een album dat Jelte zelf met een Tascamrecordertje in elkaar geprutst heeft. Het album bevat 27 tracks die ‘puur en eerlijk’ zijn. De nummers zijn door volledig door Jelte geschreven en ingespeeld. Leuk gedaan, maar het album krijgt zware kritieken. Het zou onvolwassen zijn, rommelig en goede songs (wat die staan er zeker op) zouden een productie missen.

Jett Rebel

Jett Rebel en band speelden een heerlijke set: veel afwisseling, goede songs en een fijne band die prima samenspeelt. Jelte zat, net als de overige bandleden, barstensvol energie en wist daarmee een fijne show neer te zetten.

Foto’s (c) Jorick de Kruif, Maxazine.nl

Jett Rebel

Deel: