Zaterdagavond 27 april barstte het eerste feest dat in het teken staat van Koninginnedag los in een uitverkocht Beursgebouw te Eindhoven. Deze avond werd opgevuld met artiesten als Lee Towers, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes, Bonnie St. Claire en Django Wagner. Onder luid applaus van het publiek werden zij onthaald. Peter Loree trapte af en zette meteen de toon voor een gezellige avond.

Hierna was het de beurt aan DJ Coenio die het publiek tussen alle optredens door opwarmde voor de volgende artiest.
Al vroeg in de avond kwam Lee Towers op die zijn grootste hits ten gehore bracht, het publiek kwam los en zong uit volle borst mee.

Ook Jeroen van der Boom maakte er een feest van. Nieuwe en wat oudere hits werden door de hele zaal meegezongen. En na Jeroen was het de beurt aan Django Wagner die de zaal wederom op zijn kop kreeg. Natuurlijk maakte Bonnie St. Claire er een feestje van met hits die iedereen kent zoals ‘Dokter Bernard’.

Wolter Kroes sloot de gezellige avond af. Zijn energie en fijne meezingers werden goed onthaald en een geweldige avond kwam ten einde. “Op naar de 9de editie” wordt door een groepje jongeren geroepen toen zij naar de uitgang liepen.

Deel: