Fatboy Slim prijst Daft Punk met de opmerking dat ze de electropop bands een “kick up the ass” hebben gegeven. De Britse DJ en producer bejubeld de Franse duo’s comeback single, ‘Get Lucky’, en denkt dat door de samenwerking met Chic’s Nile Rodgers, Pharrell Williams en Giorgia Moroder op ‘Random Access Memories’ ze een van de laatste, echt goede supergroep albums hebben gemaakt.

Hij vertelde: “Ik ben enorm onder de indruk van Daft Punk. Hun nieuwe single is als een teug verse “old school” lucht. De electropop van tegenwoordig bestaat uit een verzameling van geluiden die allemaal hetzelfde klinken en eigenlijk een beetje vervelend in het gehoor liggen. Ik ben blij dat Daft Punk ons allemaal een trap onder de kont heeft gegeven. Ze zijn zo simpel en melodieus. Daft Punk is de laatste dance supergroep die je ooit zal horen”, aldus Fatboy Slim

Fatboy Slim, wiens echte naam Norman Cook is, voegde er aan toe dat hij zo onder de indruk is van Daft Punk’s album ‘Random Access Memories’ dat hij zelf ook bezig is om een album te maken. Vorige week werd bekend dat Daft Punk’s nieuwe single ‘Get Lucky’, met Pharrell Williams als zanger, de Spotify records had gebroken met de meest gestreamde single binnen 24 uur in zowel de U.K. als de V.S. ‘Random Access Memories’, met Pharrell Williams, Julian Casablancas, Todd Edwards, Panda Bear, Chilly Gonzales en Nile Rodgers, ligt vanaf 20 mei in de winkels.

http://www.youtube.com/watch?v=5NMPUcMeyvo

Deel: