Naast het bezweren van zijn demonen als frontman van Gentse stonerhelden Wallace Vanborn schuilt in Ian Clement ook een eigenzinnige singer-songwriter. Op 1 april verscheen zijn solo-album ‘Drawing Daggers’, hier hoor je Ian Clement ingetogen, met intieme en verhalende songs. ‘Drawing Daggers’ is opgenomen in Belgie met producer Peter Obbels (Maxon Blewitt, Flip Kowlier). Het inspelen van de arrangementen werd gedaan door Karel de Backer (Novastar, Manngold) op drums, Wouter van Belle (Dead Man Ray) op toetsen, Jon Birdsong (Beck) op trompet en Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers) vocals.

In mei en juni toert Ian Clement door Nederland:

TOURDATA:

10 MEI – ASTERIKS, LEEUWARDEN
11 MEI – MANIFESTO, HOORN
18 MEI – SUPERMARKT – DEN HAAG
19 MEI – XL ATELIERS – DRONTEN
22 MEI – INDIESTAD – AMSTERDAM
13 JUNI – EFFENAAR – EINDHOVEN
30 JUNI – WESSUMMER BREEZE – WESSEM

Deel: