Vandaag maakt Albert Verlinde Entertainment de eerste twee hoofdrolspelers van de musical ‘Annie’ bekend. Tony Neef neemt de rol van Oliver ‘Daddy’ Warbucks op zich en naast hem zien we Jenny Arean in de rol van Miss Hannigan. Tony en Jenny, die momenteel te zien zijn in de hommage aan Robert Long ‘Vroeger of Later’, kwamen afgelopen week in Amsterdam, bij Govert de Roos, samen voor de fotoshoot van het officiële affichebeeld van de musical. ‘Annie’ is vanaf november 2012 te zien in de Nederlandse theaters en gaat op 25 november in première in het Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch.

In het theaterseizoen 2005/2006 bracht Albert Verlinde de musical ‘Annie’ voor het eerst. Wegens het enorme succes werd de productie in 2006/2007 verlengd en was toen exclusief te zien in Theater de Efteling. De productie ontving diverse nominaties voor de John Kraaijkamp Musical Awards waaronder de ‘ANWB Publieksprijs’ en ‘Beste Mannelijke Bijrol’. Producent Albert Verlinde is ervan overtuigd dat het Nederlandse publiek weer toe is aan een ouderwetse feel-good familiemusical.

Tony Neef en Jenny Arean stonden al vaker samen op de planken en momenteel toeren zij met veel succes langs de Nederlandse theaters met de voorstelling ‘Vroeger of Later’. Zij zijn dan ook erg verheugd komend seizoen weer samen in een productie te mogen spelen.

‘Annie’ is vanaf november 2012 te zien in diverse Nederlandse theaters en gaat op 25 november in première in Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. De overige hoofdrolspelers worden binnenkort bekendgemaakt.

Deel: