Bobbi Kristina, de dochter van Whitney Houston heeft het grootste deel van het vermogen van de recentelijk overleden zangeres geërfd. Bobbi Kristina erft haar financieel vermogen, juwelen, kleren, huizen en auto’s. Het geld zal in een trust worden gestopt, waarbij Bobbi Kristina een deel krijgt als ze 21 wordt. Een ander deel wordt vrijgegeven op de 25e verjaardag van de nu 19-jarige dochter van Whitney en Bobby Brown, de rest als ze 30 wordt.

Merkwaardig genoeg staat in het testament ook een regel dat als Bobbi Kristina komt te overlijden voor haar oma, Cissy Brown, alle bezittingen gelijk worden verdeeld over haar familie en haar ex-man, Bobby Brown. Whitney en Bobby scheidden in 2007, na een huwelijk van 14 jaar. Het testament is opgemaakt op 3 februari 1993, een maand voor de geboorte van Bobbi Kristina en op 14 april 2000 gewijzigd in de definitieve versie.

De mogelijkheid tot erfdeel voor Bobby Brown ziet er misschien vreemd uit, gezien het wijzigen toen de twee nog gelukkig getrouwd waren. Bobby, Whitnet en hun dochter zijn enkele dagen voor het overlijdenvan de zangeres op 11 februari, nog samen uit eten geweest, waaruit nog steeds een vriendschappelijke band bleek.

Deel: