Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: KADAVAR in de Nieuwe Nor.

Concerttip zondag 8 april: KADAVAR in Nieuwe Nor

Op zondag 8 april staan de versterkers in poppodium de Nieuwe Nor op 11 met één van de meest opwindende acts uit de hardrock-scene! KADAVAR staat garant voor vette riffs, psychedelische doom, en 70’s hardrock in de traditie van Black Sabbath, Pentagram en Led Zeppelin. Er is geen twijfel over mogelijk: dit Berlijnse trio is een warm, intens, authentiek geschenk uit vervlogen tijden.

’s Werelds toonaangevende wetenschappers hebben onlangs unisono verklaard: “Tijdreizen kunnen niet langer als fictie worden beschouwd, maar als realiteit!” Deze zelfverzekerdheid kwam niet voort uit hypothetische gedachte-experimenten, noch uit jarenlange testen in geïsoleerde laboratoria. Het was de plaat van een rocktrio uit Berlijn dat uit de lucht was gevallen en de professoren ertoe bracht vreugdevol te verkondigen: “Warm, intens, authentiek – ongetwijfeld een geschenk uit vervlogen tijden!”

KADAVAR verzorgde in het verleden al de support voor Sleep, Saint Vitus, Pentagram en Electric Wizard; ging op tour met de retro-rockers van Wolfmother; en speelde op festivals als Stoned From The Underground, Yellowstock enFusion Festival, waarmee ze hun status onderstrepen als een van de meest opwindende acts uit de scene!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: