In de all-inclusive openluchtclub The Bizarre dans je de het hele weekend op de evenaar, van dancehall tot reggaeton en van house tot afrotunes. Reis tijdens DTRH24 langs de warmste hotspots, samen met deze hittezoekende dj’s en producers.

Diehard ravers en vroege paradijsvogels komen samen tijdens Echoes, de dagelijkse kickstart in The Bizarre. Volg met dj Wes Lee aan de decks de energie van helende ambient naar uptempo amapiano, (afro)house/tech, gqom en meer, in combinatie met spirituele soundhealing en liveperformances van o.a. Phantom Wizard, mc MODE en Sydney Lowell.

AliA: Alles wat warmbloedig en soulvol is belandt op de draaitafel van deze Brusselse met een verbluffende mixtechniek.

CHAMOS: Een pompend hiphop-, house- en dancehallfeestje van drie vrienden die clubs wereldwijd in krioelende taferelen veranderen.

Chinnamasta: Deze dj komt met een missie: de dansvloer laten stralen met Caribische muziek, klanken die ze het liefst rauw en ongefilterd uit de speakers laat swingen.

Cincity: Deephouse meets afrohouse, gefilterd door een hippiebril in een dromerige, eclectische mashup van gedempte four-to-the-floorbeats en de zwoele Afrikaanse roots van deze Rotterdamse.

Clara!: Deze Spaanse is je favoriete reisgids in het zinderende zweetland dat reggaeton heet; van dembow en neoperreo tot cross-overs als trapaton en acidton.

Cleanfield: Deze dj/producer uit Arnhem met een voorkeur voor 90s acid, progressive, house en breaks heeft het talent om precies de juiste hypnotiserende balans tussen oud en nieuw te vinden.

Dave Nunes: Afrohouse is voor deze Nijmegenaar de basis, die op amapiano een jengabouwsel van blokjes jazz, soul, hiphop, R&B en andere zwarte stijlen stapelt.

DEBORAH X: Dit lid van het Rotterdamse dj-collectief AMPFEMININE trakteert op klassieke house en techno, aaneengelast met UK garage en afrobeats en de industriële vibe van bass, percussie en extra hard ingemixte kickdrums.

DIFFSUMM: Deze twee hyperaanstekelijke dj’s jagen menigtes in clubs en festivaltenten de stuipen op de heupen met hiphop, afrobeat, jazz en UK garage.

Echoes: Wes Lee, MODE, Phantom Wizard & Sydney Lowell: Diehard ravers en vroege paradijsvogels komen elke dag samen tijdens deze kickstart van je flow in The Bizarre. Volg je de energie van helende ambient naar uptempo amapiano, (afro)house/tech, gqom en meer, in combinatie met spirituele soundhealing en liveperformances.

Ezri Jade: Afrohouse, afrobeats, Caribische riddims en pure, onvervalste reggae. Deze Guyaans-Nederlandse afro-dj draait dijken van dansvloerkillers vanuit de pan-Afrikaanse gedachte.

Fleur du Bonheur: Hang je spiegelbol aan het plafond: deze dj brengt disco, funk en boogie naar The Bizarre en weet daarbij de evergreens blind van de niemendalletjes te scheiden.

FS Green: Deze Amsterdamse dj/producer is al decennialang een hoeksteen in festival- en clubland, waar zijn snikhete blend van electronic, afrobeat, dancehall, hiphop en house de stoom van de dansvloer doet slaan.

Joya Blaauw: Deze beatdropper van The Eclectic Eleven maakt zich sterk voor meer diversiteit in de booth. De maffe baslijn is vaste prik in haar sets vol house, rave, drum-’n-bass, hiphop – wat niet?

Kinnari: Bij deze Amsterdamse nachtvlinder komen uitbundige, melodieuze garage, afro, uptempo R&B en hiphop uit de decks, druipend van warmbloedige vocalen en sfeer.

Lefto Early Bird: Deze zuiderbuur koppelt Pakistaanse filmwalsjes moeiteloos aan underground-rap, om via Britse bigbandsoul bij Johann Sebastian Bach uit te komen. Officieel de beste dj van België.

Lizzy Green: Haak aan in een set vol acid, house, new beat, synthpop en (italo-)disco, allemaal afkomstig uit, dan wel schatplichtig aan het decennium dat meer dan ooit scoort op de dansvloer.

Mo Jakob: Deze dj spurt van hiphop via techno naar de rauwere kant van footwork. Zijn sets zijn hard, kil en recht voor zijn raap, maar tegelijkertijd goudeerlijk en gastvrij.

NALA: Funk kreeg in de muziekgeschiedenis veel kinderen en deze Utrechtse laat ze in haar sets harmonieus samen in de plassen stampen, of ze nu R&B, hiphop of futurebeat heten.

Nèna: Deze Mokumse valt op door haar gloeiend hete stijlenmix met dancehall, reggaeton en techno in de hoofdrollen.

Patrick Mordi: De energieke sets van deze bevlogen wereldburger leggen de nadruk op hiphop, R&B en afrobeats uit alle werelddelen.

Rozaly: Deze Curaçaose dj breidt het zomerse vocabulaire van de overzeese sound uit met verloren erfgoed en een dosis absurdisme. Denk aan een cocktail met een lekker smaakje dat je niet helemaal thuis kunt brengen.

S!RENE: Met soevereine grandeur mixt deze Amsterdams-Nigeriaanse dj/producer moddervette club-edits met eigen werk, genre- en stijlhoppend als een bpm-happy gazelle door de hele platenzaak.

Sef b2b FAISAL: Tijdens een unieke b2b-set jutten deze twee groove-aholics elkaar op met het heetste uit elkaars platenkoffers, gevuld met gepeperde classics en deepcuts. Fire in the Rabbit Hole!

Solange AB: Bizarre skills en een niet te doven liefde voor hiphop staan aan de basis van rauwe, eigenzinnige sets vol dancehall, jungle, techno en verse afrotunes. Gas erop!

Trippy Tins: Zin om te boogiën op warmbloedige tunes met spierballen van staal? Deze Amsterdamse mixmeester mikt met bass, percussie en soul rechtstreeks op de vlinders in je onderbuik.

Urkel Shounen: Zijn stijl loopt uiteen van afrobeats en amapiano tot future, garage en jungle, waarbij deze Arnhemmer een grote voorkeur heeft voor platen die nog bijna niemand gehoord heeft.

Deel: