Actrice, producer, zangeres. Het CV van Sabrina Carpenter leg je niet onderop de stapel als die op je bureau verschijnt. De veelzijdige 23-jarige heeft vele talenten en laat met haar nieuwe single ‘Vicious’ wederom horen dat zingen daar ook toebehoort. Niet verwonderlijk met meer dan zes miljard streams achter haar naam. Het is de opvolger van het begin dit jaar verschenen nummer ‘Fast Times’ en beide nummers zijn vanaf 15 juli te beluisteren op haar vijfde studio-album ‘Emails I Can’t Send’.

Over het uiterst persoonlijke ‘Vicious’ vertelt ze zelf het volgende: “This song is really narrative and personal. It’s as if I’m having a conversation. A lot of times, we focus on the other side of the healing process and fail to own up to uncomfortable feelings like anger and resentment. I don’t touch on that side of myself too often, but it’s a huge part of my story over the past couple of years, so I thought it was important to start there on ‘Vicious’.”

Carpenter combineert haar muzikale carrière later dit jaar met haar acteerwerk, wanneer ze Alice speelt in de gelijknamige nieuwe Netflix musical rondom het verhaal van Alice In Wonderland, waarvan Carpenter tevens producer van is.

Deel: