Zaterdagavond 27 november treedt Uncle Remus op in cultureel café De Amer, te Amen. Vijf Duitse artiesten, getooid met bolle hoedjes, petjes en bretels, die hun blues doorspekken met vleugjes soul en funk.

Onlangs kwam hun debuutalbum ‘Keep the Devil Busy’ uit. Deze eersteling, met alleen maar eigen nummers van de band, werd door het toonaangevende musikreviews.de als zeer veelbelovend en respectabel aangemerkt. “John Mayor meets Robert Cray” werd ook al als reactie genoteerd.

Uptempo nummers worden afgewisseld met wat meer bluesy arrangementen. Wie goed naar de teksten luistert ontdekt ook hier mooie dingen. Kortom, dat belooft wat voor de toekomst. Dit concert biedt een uitgelezen kans om Uncle Remus nu nog in de intieme setting van de deel te beleven. Je weet maar nooit waar deze band ooit gaat landen.

Deel: