Op donderdag 9 december om 20:00 uur start het ska-feest in poppodium Duycker. Mark Foggo komt uit Liverpool en is een grote speler in de Britse ska-scene sinds de jaren ’80. Hij staat vooral bekend om zijn manische uitvoeringen, uitstekende ska-songs en ongelooflijke shows met hoge energie.

Poppodium Duycker, hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer, is één van de meest bereikbare podia in de randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren. Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Duycker organiseert jaarlijks zo’n 300 evenementen waaronder live concerten, festivals, dancefeesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres.

Foggo wordt ook wel omschreven als een kruising tussen Mr Bean en Iggy Pop. Een van zijn eerste successen behaalde bij met de single ‘new shoes’ in 1979. Vorige jaar kwam zijn nieuwste album uit en met deze nieuwste release komt hij, nu eindelijk, naar Hoofddorp. Als supportact brengt hij de Nederlandse band The Roosterz mee. Met hun ska reggae, rocksteady vibe krijgt deze band het publiek zeker aan het dansen.

Deel: