Haal je mooiste lelijke kersttrui maar uit de kast, want Clean Pete komt met hun over-the-top kerstshow naar De Vereeniging. Tweelingzussen Loes en Renée, hebben altijd al een ongekende fascinatie voor kerst gehad. Hun vorig jaar uitgebrachte kerstalbum ‘Gloria’ verwierf veel lof.

Bij de Kerstshow worden alle registers opengetrokken. Zonder blikken of blozen gooien de zussen de sfeer om van ingetogen naar totale kerstgekte. Verwacht bijzondere gastoptredens met een mix van kerstklassiekers en nieuwe kerstnummers. Niks houdt Clean Pete tegen om ook dit jaar kerst weer maximaal te vieren. De eerste gasten voor dit jaar zijn al bekend; Clean Pete verwelkomt o.a. Ruben Hein, Lucky Fonz, Anne Soldaat en Thijs Boontjes op het podium!

Clean Pete staat op 24 december op het podium van De Vereeniging in Nijmegen.

Deel: