Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn inmiddels weer mogelijk, zij het op beperkte schaal. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Radiohead.

Vandaag in onze serie Full Concert willen wij jullie laten genieten van een concert dat gehouden werd tijdens het Glastonbury festival door de Britse band Radiohead. Nadat ze in 1997 hun intussen legendarische hitalbum ‘OK Computer’ uitbrachten, volgde er een reeks van experimentele albums. Tijdens hun Glastonbury show van 2017 speelde de band van bijna ieder album dat ze uitbrachten wel minstens één track, met als hits ‘Paranoid Android’, ‘Creep’ en ‘Karma Police’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Radiohead live @ Glastonbury Festival (2017).

Deel: