De kaarten voor het middagconcert dat JW Roy op 9 februari geeft in de Muzenval gaat hard. Er zijn er nog slechts enkele te koop. Daarom is er besloten om op die dag ook een avond concert in te gelasten. De kaarten voor het tweede concert zijn vanaf deze week te koop bij de Muzenval.

Op 9 februari zal JW Roy met zijn kompanen Ruud van den Boogaard en Gabriël Peters een jubileumconcert verzorgen ter gelegenheid van het tweede en derde lustrum van zijn Brabantstalige albums ‘Ach, Zalig Man’ en ‘Laagstraat 443’. En waar kan dat beter dan in Eersel. De gemeente waar hij opgroeide in het dorpje Knegsel en waar zijn taal en muziek gevormd werden. Liedjes als ‘Hier is het Goed’, ‘As Ge Ooit’, ’Rabobank Blues’, ‘De Ronde van Steensel’ en ‘Mi de fiets’, zijn voor velen niet meer weg te denken uit het collectieve geheugen van deze streek.
Het is tevens de start van een tour die hen vooral langs speciale gebouwen zal leiden. Kerken, boerderijen, zolders, herbergen, fabrieken en af en toe een knus theatertje.

Ter gelegenheid van dit jubileum zullen de beide albums als dubbel LP op Vinyl uitgebracht worden.

Deel: