Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Zuco 103 in TivoliVredenburg.

Concerttip donderdag 14 november: Zuco 103 in TivoliVredenburg

De Nederlandse brazilectroband Zuco 103 viert zijn twintigjarig bestaan met een nieuw album en een jubileumtour! De bezetting van het trio is nog steeds ongewijzigd: Lilian Vieira (zang), Stefan Schmid (toetsen) en Stefan Kruger (drums). De band debuteerde in 1999 met het album ‘Outro Lado’, dat met zijn tropische mix van Braziliaanse, jazzy en electronische elementen ook internationaal meteen de aandacht trok. Anno 2019 klinkt Zuco 103 hechter dan ooit: de wilde mix van invloeden heeft zich verdiept tot een intens bandgeluid. Op het nieuwe album ‘Tripicalismo’ hoor je hits, remixes en nieuwe nummers!

Nana Kruger en Tez Thompson ontmoetten elkaar twee jaar geleden op het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien spelen ze een mix van hun favoriete jazz, soul, r&b en hiphop liedjes. De muzikale klik en passie is opmerkelijk en hoorbaar tijdens hun spel. Naast hun individuele projecten – Tez: Les Cooles de Ville, Nana: Nationaal Jeugd Jazz Orkest – komen ze altijd weer samen. Ze komen thuis bij elkaar en dat is hoorbaar.

Deel: