Zangeressen Elske de Wall, Krystl en Rachèl Louise brengen als The BlueBirds een ode aan de mooiste americana en country songs. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie ‘The BlueBirds’ is geboren.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting americana en country songs. Ze begonnen met covers van hun grote helden, maar ondertussen heeft dit trio hun eigen stem gevonden en op het debuutalbum ‘Sisters’ dat vorig jaar uit kwam, horen we een volwassen act die songs volgens de traditie ten gehore brengt: driestemmig en persoonlijk.

Op zondag 10 november komen The Bluebirds naar Doornroosje in Nijmegen en jij kunt erbij zijn! Like Maxazine op Facebook en tag onder het bericht met wie je wilt gaan*. Wie weet win jij een paar kaarten.

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: