Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Mike & The Mechanics in De Boerderij.

Concerttip vrijdag 19 april: Mike & The Mechanics in De Boerderij

Met enige trots presenteert Cultuurpodium Boerderij Mike & The Mechanics, onder leiding van Genesis oprichter en gitarist Mike Rutherford. De band verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen albums en bestaat naast Rutherford uit Andrew Roachford, één van de meest gerespecteerde R&B zangers van Engeland en de Canadese zanger Tim Howar, die eerder met zijn band Vantramp het podium deelde met grootheden als Rod Stewart en Paulo Nutini.

Tim en Andrew delen de zangpartijen en geven beide een nieuwe soulvolle dimensie aan de gevestigde sound van Mike & The Mechanics. De setlist bevat uiteraard hun nr.1 hit ’The Living Years’ en natuurlijk zullen ook klassiekers als ‘Silent Running’, ‘All I Need Is A Miracle’, ‘Word Of Mouth, Another Cup of Coffee’ en het onvergetelijke nummer ‘Over My Shoulder’ niet ontbreken.

Deel: