De derde One Woman show ‘SEXY’ van cabaretière Veronique Sodano is momenteel te zien door heel Nederland. Dit doet zij
samen met haar eigen Diva Sodano band. Veronique is een vrouw van uiterste; van druk, overweldigend en snel, naar zacht, klein en melancholisch. Probeert haar Italiaans temperament te verenigen met Hollandse nuchterheid en dat lukt… maar meestal niet. Specialiteiten: spaghetti bolognese. Op zaterdag 30 november vindt de première van ‘SEXY’ plaats in Theater Diligentia, Den Haag. Aansluitend wordt haar debuut-CD ‘Zolang ik maar bij jou kan zijn’ gepresenteerd in de foyer van het theater.

‘SEXY’ is een explosie van muziek, feelgood cabaret en spontane interactie waarin Veronique, samen met haar Diva Sodano band, onder andere op zoek gaat naar antwoorden op de grote vragen des levens, zoals: waartoe zijn wij hier op aarde en waarom is Jan Mulder nog zo veel op televisie.

Veronique Sodano is winnaar van de jury- en publieksprijs Holland Casino Podiumprijs 2007 en finalist Leids Cabaret Festival 2008. “Haar diepe zwoele stem maakt dat het einde van ieder nummer alweer doet verlangen naar het volgende”, aldus het Noord Hollands Dagblad.

Deel: