Roué Verveer doet iets speciaals in Nederland: een show met typisch Surinaamse fatu’s over typische Surinaamse dingen, typisch Surinaams gesproken. Het beste materiaal van alle in Suriname gespeelde shows van de afgelopen vijf jaar! Vanwege de grote belangstelling nog 4 extra ‘Typisch Surinaams’ voorstellingen van Roué Verveer!

15 december De Meervaart Amsterdam
16 december Beatrix Theater Utrecht
17 december Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
18 december Schouwburg Almere

Je weet dat je een Surinamer bent als…
… Je kip met azijn wast.
… Je een koelkast nog steeds “ijskast” noemt.
… Je een tant’ Wonnie en oom Humphrey hebt.
… Je baadt onder de douche.
… Je weet wat een tjawa en een donni is.
… Je begint te klappen als je met de plane bent geland op Zanderij.
… Je weet dat het vliegveld in Suriname geen Zanderij meer heet.
… Je weet hoe het vliegveld in Suriname wel heet.
… Je op zijn minst één andere betekenis voor het woord ‘blik’ kent.
… Je na het lezen van dit bericht heel graag naar de show wil, maar nog gaat kijken wanneer je die kaart gaat kopen, om er daarna toch achter te komen dat het is uitverkocht en dan op de dag van de show op zoek gaat naar het nummer van Roué om te checken of hij nog iets kan regelen voor jou en je hele familie, het liefst gratis…

Deel: