logoseriousbluesMuziekpodium Estrado te Harderwijk is op zondag 22 december het toneel van het 10 uur durende festival Serious Blues. Julian Sas, Leif de Leeuw, Flavium, Duke Town Slim, de Veldman Brothers, Ruben Hoeke, Juke Joints, Mr. Boogie Woogie en Phil B & Friends treden dan geheel belangeloos op, de opbrengsten gaan naar 3FM Serious Request. Diverse bedrijven sponsoren de optredens door middel van een gift aan het goede doel.

Op 22 december start het gratis toegankelijke festival. Wel wordt er aan de bezoekers gevraagd of ze een donatie willen doen aan het Rode Kruis. Om de gift aan het Rode Kruis nog verder te verhogen vindt er op www.seriousblues.nl een internetveiling plaats waar liefhebbers kunnen bieden op fraaie bluesgerelateerde items. Direct na het festival reizen de organisatoren af naar Leeuwarden om in het Glazen Huis de opbrengst van het benefiet bluesfestival aan de dj’s van 3FM te overhandigen.

Deel: