Op 20 en 21 juni stonden de 3J’s op het podium in Caprera te Bloemendaal. Over de zomer is al veel gezegd, die twee dagen regende het pijpenstelen, maar de avonden was het wonder boven wonder droog! Op de 21e mocht Mell-Jay (Melanie Jonk) het volledig uitverkochte concert openen. De 3J’s hadden die avond heel slim voor alle up-tempo nummers gekozen, ook nummers uit hun theatertour “Bronnen” passeerden de revue. Op de tribunes was de sfeer zeer goed, het publiek maakte er één groot feest van. De mannen genoten zichtbaar.

Het was de 3J’s gelukt om de Portugese zangeres Cuca Roseta over te laten komen om een paar nummers mee te spelen. Cuca Roseta is bij ons bekend van ‘De Zomer Voorbij’, alwaar ze afgelopen seizoen te bewonderen was. Lange Frans nam ooit met haar een nummer op, ook hij stond vanavond op het podium om met het gezelschap mee te zingen. Er werd beloofd dat het dak eraf zou gaan bij de concerten, nou… dat was ook zo!

Deel: