Prince blijft aan de gang met het plaatsen van “goodies” in zijn 3rdEyeGirl webstore. Vorige week nog releaste hij ‘Ain’t Gonna Miss U When U’re Gone’, nu deelt de zanger een nieuwe versie van ‘Extraloveable’ — of, zoals hij het zelf noemt, ‘Extraloveable Reloaded’. Voor diegene die het nummer niet kennen, hier is het verhaal van de single.

Opgenomen in 1982, was ‘Extraloveable’ in eerste instantie bedoeld voor Vanity 6, Prince’s electro-pop trio dat maar kort heeft bestaan, maar kwam uiteindelijk terecht in zijn kluis met nog niet eerder uitgebrachte nummers. Op 23 november bracht Prince een heruitgave van ‘Extraloveable’ uit, met als gastartiest rapper Andy Allo. Twee dagen later speelde hij het nummer voor het eerst live tijdens een concert in Toronto als onderdeel van zijn ‘Welcome 2 Canada’ verblijf. De versie die nu op Prince’s website staat wordt rapper Andy Allo vervangen door een blazerssectie. Beluister hieronder een sample van het nummer
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IC0EZR4nEr0

Deel: