Een tijdje geleden schonk Lady Gaga Cher het nummer ‘The Greatest Thing’ dat ze daarna tesamen als duet opnamen. De single is nooit uitgebracht. Via Twitter vroeg een fan aan Cher waarom het duet nooit gereleased is, Cher antwoordde; “‘The Greatest Thing’ ligt klaar om uitgebracht te worden, Lady Gaga houdt het tegen. Ik respecteer haar beslissing, maar ik vind het wel heel jammer”, aldus Cher.

RedOne, de producer van het nummer, liet eerder weten dat hij samen met Gaga een aantal jaar geleden aan ‘The Greatest Thing’ had gewerkt, maar dat het eindresultaat pas behaald werd nadat Cher het nummer gehoord had. In het begin was Gaga blij dat Cher ‘The Greatest Thing’ zou gaan opnemen en ook meewerkte aan de remix. RedOne dacht er anders over en na wat overtuigingskracht kwam het uiteindelijk toch tot een duet tussen de twee sterren. In het najaar brengt Cher haar 26e studioalbum uit, het eerste sinds 2001.

Deel: