Het castalbum van de Nederlandse musical Sister Act is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de Dutch Charts ‘Album Top 100’. Sinds de officiële overhandiging die vorige week plaatsvond, is het castalbum gestegen tot hemelse hoogte. Op de CD zijn alle swingende nummers uit de goddelijke musical te horen gezongen door onder anderen hoofdrolspelers Simone Kleinsma en Carolina Dijkhuizen. De muziek is van achtvoudig Tony Award winnend componist Alan Menken. Tijdens een bezoek aan de échte nonnen in het Sint-Catharinadal klooster in Oosterhout werd door Zuster Maria Magdalena de CD eerder overhandigd aan de hoofdrolspelers.

De CD wordt geleverd inclusief songteksten van onder andere de nummers ‘Laat je gaan’, ‘Ik wil genade’, ‘Zondagmorgenpassie’ en ‘U vindt het blijkbaar best’ gezongen door hoofdrolspelers Simone Kleinsma, Carolina Dijkhuizen, Stanley Burleson, Frans Mulder, Edwin Jonker, Christanne de Bruijn, Irene Kuiper, Esmée van Kampen, Marlon David Henry, Zjon Smaal en Frank van Hengel.

Deel: