Op 9 juni 2013 strijkt de Spaanse wereldster Julio Iglesias neer in Ahoy (Rotterdam) met zijn “Julio Iglesias World Tour”. Naast een avondvullend programma met zijn allergrootste hits, heeft de eeuwige charmeur nog een zéér leuk extraatje in petto voor de vele (vrouwelijke) fans. Niemand minder dan Jan Smit, toch ook niet geheel vrij van hits én de nodige charmes, werd door Julio gevraagd om als ‘special guest’ te fungeren op de Nederlandse editie van zijn World Tour. Een vraag waar Jan, die heel veel respect heeft voor de Spaanse grootmeester, naar eigen zeggen ‘geen nee op kon zeggen’.

De eerste contacten verliepen dermate vlot en hartelijk, dat al snel het voorstel van een duet op tafel kwam. Resultaat: Op 9 juni mogen degene die een kaartje hebben voor het concert in Ahoy, zich verheugen op een uniek én éénmalig duet tussen Julio Iglesias & Jan Smit! Welk nummer het zal worden geven de heren nog niet prijs, dat kan u ontdekken op 9 juni, maar dat het de temperatuur in Ahoy zal doen stijgen staat nu al vast!

Deel: