Maandagmiddag was de cd presentatie ‘Mijn Levenslied’ van Danny de Munk. Dit is een album naar aanleiding van het feit dat Danny alweer 30 jaar in het vak zit, een flinke prestatie. Het album staat dan ook bomvol met hits, van ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ tot ‘Tuig van de richel’.

Deze 2 hits bracht Danny ook ten gehore in het stampvolle café “De Rooie Nelis”. middenin de Amsterdamse Jordaan. Het café bestaat alweer ruim 70 jaar en dus ook bekend bij iedere Jordanees maar ook ver daar buiten. Zelfs Koningin Beatrix is al een paar keer geweest, vertelt ‘Blonde Sien’, de eigenaresse van het café. De trotse Danny kreeg het album onder het toeziend oog van familie en vrienden uit handen van collega-zanger Gerard Joling.

Danny werd tijdens de presentatie ook verrast door tekenaar Michel van Dijk, die een portret van de zanger had getekend. Michel heeft al eerder vele Volendammers blij gemaakt met een getekend portret.
Met de presentatie van het verzamelalbum hebben de fans van de vroegere Ciske de Rat-acteur een mooi album gekregen.

Tracklist
1. Ik voel me zo verdomd alleen
2. Mijn Meissie
3. Honderd Kleine Stukkies
4. Mijn Stad
5. Kom weer thuis (duet met André Hazes)
6. Vrienden voor het Leven
7. Jij bent het leven voor mij (live in de HMH)
8. Waarom (live in de HMH)
9. Hart en Ziel
10. ’t Levende Bewijs
11. Mijn Zoon
12. Bloemetje
13. Laat ons niet alleen (duet met Dave Dekker)
14. Dit is mijn leven
15. Neonlicht
16. Maar wees niet boos op mij
17. Kontje
18. Iedere avond
19. Na al die tijd
20. Tuig van de Richel

Het album is vanaf 15-03-2013 verkrijgbaar in de platenwinkels.

Deel: