Mozes & the Firstborn is de belofte voor 2013! Niet alleen is half professioneel muzikaal Nederland razend enthousiast over het geluid dat de Eindhovense band brengt, ook het publiek loopt de zalen plat als de jongens optreden. Niet voor niets stonden ze al op de afterparty van Jack White in de HMH, op Noorderslag, Into The Great Wide Open en op vrijwel ieder zichzelf respecterend podium in Nederland.

De band is begin maart met hun debuutalbum gekomen en jij kan dat album winnen! Het geluid van Mozes & the Firstborn is oud en authentiek, dus geven we het album weg op echt ouderwets vinyl! En ouderwets is in dit geval een hip woord! Wat moet je doen om het titelloze album van de band te winnen? Simpel, mail naar mozes@maxazine.nl en zeg ons hoe vet jij de muziek van Mozes & the Firstborn vindt! We geven 3 albums weg aan degene die het meest enthousiast is over Mozes & the Firstborn. Doe het voor eind maart, want dan gaan we de albums weg geven. Succes!

Deel: