Terwijl Kim-Lian van der Meij rustig een hapje aan het eten was in het restaurant van Schouwburg Orpheus in Apeldoorn, schoof ineens Los Angeles The Voices bij haar aan tafel. Kim-Lian was in Apeldoorn voor het concert van Los Angeles The Voices, maar de mannen verrasten haar met de Lifetime Wellness Award. De Lifetime Wellness Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoonlijkheid met een positieve en actieve benadering van het begrip ‘gezond van lijf en geest’. Aan de Award is ook een geldbedrag van € 2.500,– verbonden, welke op voordracht van de Award ontvanger, wordt gedoneerd aan een instelling en/of goed doel voor mensen met eenzelfde ambitie. Kim-Lian van der Meij doneert het bedrag aan Sandra Reemer voor de Sandra Reemer Foundation, waar zij tevens ambassadrice van is.

Volgens de initiatiefnemers van de award, De Zwaluwhoeve Groep, verdient Kim-Lian deze award omdat zij ondanks haar drukke leven met twee kinderen en het hectische artiestenbestaan een gezonde en energieke levenshouding uitstraalt. Hiermee is zij een voorbeeld voor een hele generatie van hardwerkende ouders.

De Lifetime Wellness Award is een initiatief van De Zwaluwhoeve Groep, bekend van onder meer ’s lands bekendste wellnessresort in Harderwijk, Dr. Fish en de CitySpa in Amsterdam. Harald van Panhuis, eigenaar van De Zwaluwhoeve Groep, beoogt met de Lifetime Wellness Award een actieve bijdrage aan een gezondere levensinstelling en/of opvatting onder jongeren.

Stichting SRF (Sandra Reemer Foundation) helpt kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden aan een zelfstandig en beter bestaan. Dit doen zij door bijvoorbeeld scholing en inkomens genererende projecten aan te bieden. Zo kunnen deze jongeren, die onze hulp het hardst nodig hebben, uiteindelijk opgroeien tot onafhankelijke en zelfstandige volwassen.

Foto (c) Liselore Chevalier

Deel: