Na een succesvolle eerste dag, was ook de tweede dag van het Festival van het levenslied een groot succes. Nadat Marianne Weber en Vinzzent de eerste festival dag in de binnenstad van Tilburg gigantisch afsloten, moest dag twee veel moeite doen die openingsdag te overtreffen. De organisatie had voor deze tweede dag wederom een flink blik levensliedartiesten opengetrokken en trapte de dag af met niemand minder dan Willeke Alberti en wederom een winnaar van de levenslied talentenjacht. Ook brachten De Sjonnies en Wesley het aanwezige publiek het hoofd op hol, om het stokje daarna over te geven aan onder andere Helemaal Hollands en Jordy van de Boer om het feestgevoel aan de Tilburgse bezoeker mee te geven.

Ook lokale helden Charlène en Vinzent konden het publiek goed bekoren, veel fans, familie en vrienden waren meegekomen naar de podia in de binnenstad van Tilburg, om ook de handen goed op elkaar te laten klappen voor John de Bever en heerlijke opwarmers natuurlijk voor wat de grote klappers van de avond zouden worden: Frans Bauer op het ene, en Rene Schuurmans op het andere podium, zorgden ervoor dat slechts een enkeling voortijdig de plek des festivals verliet om eerder thuis te zijn.

De Tilburgse horeca had als afsluiter van de 20e editie van het Festival van het Levenslied is speciaals in petto. Het was een mini concert van niemand minder dan Frans Bauer. Ja, de goedlachse volkszanger mocht het festival afsluiten. Het was een mooie afsluiting, dat mini concert van Frans Bauer, die speciaal voor het 20 jarig bestaan van het festival zijn enige concert deed voor dit jaar.

Foto’s (c) 2011 Freddie de Roeck

Was jij er ook bij? Vertel hier jouw verhaal!

Deel: