Zelfs wanneer je op een festival loopt wil je als met de tijd meegaande Nederlander natuurlijk alles met je smartphone kunnen doen. Twitteren naar je vrienden, dingen opzoeken, en wat is er dan handiger dan een officiele app voor het festival?

Op verscheidene sociale media kwamen mensen al met het idee van een Pinkpop app. Suggesties varieerden van de weersvoorspelling tot het vinden van je tent en zelfs een chatfunctie voor mede-bezoekers. Niet al deze functies zijn in de uiteindelijke app beland maar hieronder zie je wat je er zoal wél mee kunt!

Behalve wat je hier in de screenshots kun je ook het nieuws en de FAQ bekijken met o.a. informatie over de camping.

Voor wie nog wel eens moeite heeft zijn tent terug te vinden na een dag feesten is er ook nog de Waarsm’ntent app (voor iPhone) waarmee dat zelfs na het geschonken Brand bier nog te doen moet zijn.

Deel: