Vanaf 31 januari maakt televisieproducent Station CCCP drie weken lang een eerbetoon aan de Amerikaanse nieuwssensatie The Daily Show with Jon Stewart. Een satirisch nieuwsprogramma dat zichzelf betitelt als ‘the most trusted name in fake news’, maar dat met scoops komt waar andere Amerikaanse media een puntje aan kunnen zuigen. Het is de hoogste tijd voor een eerbetoon aan deze awardwinnende show. Station CCCP maakt voor Comedy Central drie weken lang de Nederlandse versie van de Daily Show, met Jan Jaap van der Wal.

Zelfde idee, zelfde insteek, maar met Nederlands nieuws en Nederlandse crew. Jan Jaap van der Wal: “Dagelijkse satire is een van de moeilijkste en meest uitdagende dingen die er zijn, maar het begint zo langzamerhand wel urgent te raken. Dus laten we ervoor gaan.” De Daily show is vanaf 31 januari drie weken lang, van maandag tot en met donderdag, te zien op Comedy Central.

Deel: