Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Black Box Revelation in Grenswerk

Concerttip woensdag 8 februari: Black Box Revelation in Grenswerk

Wat zou in godsnaam de volgende geniale stap van Black Box Revelation zijn na een muzikaal avontuur van bijna tien jaar, drie albums vol krachtvoer en een handvol radio hits. Na het plat spelen van prestigieuze podia in binnen- en buitenland, voorprogramma’s van o.a. Meat Puppets, Beady Eye, Jane’s Addiction en Iggy Pop. Een opwindende tour door de US, het opnemen in L.A. met producer Alain Johannes (Queens Of The Stone Age), het opduiken van hun muziek in tv-series als Sons of Anarchy en True Blood en een gastoptreden in dé talkshow David Letterman’s Late Show?

Simpelweg een vierde plaat maken. En dit niet door het inzetten van hitdetectoren, opgefokte dure marketiers en een megaproductiemachine, maar door nog meer Jan Paternoster en Dries Van Dijck te zijn. Die twee moeten muziek ademen, anders vallen ze ter plekke neer.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: