Saxofoniste Candy Dulfer staat te popelen om weer te doen waar ze voor geboren is: over de hele wereld spetterende optredens geven met haar sensationele band. In 2024 keert ze terug naar festival- en clubpodia in heel Europa, Japan en de VS. Met haar gepassioneerde podiumpresentatie, inspirerende en opbeurende muzikale boodschap, begeleid door haar topband, is ze helemaal klaar ’to funk harder than ever’!

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend – dankzij haar platina debuutalbum ‘Saxuality’ (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, live- en studio-optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld (waaronder Prince, Van Morrison, Maceo Parker, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd), diverse nummer-1 hits in Europa, Japan en de USA, en haar legendarische concerten. In 2021 ontving ze de Edison Oeuvreprijs en tourde ze met een zeer succesvolle theatertour door Nederland.

Ze gaf vorig jaar het 20 jarig jubileum van De Bosuil een gouden sax randje en dit smaakt zeker naar meer, daarom komt ze terug naar De Bosuil op 29 maart.

Deel: