Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Seal @ Koninklijk Circus.

Concerttip vrijdag 8 september: Seal @ Koninklijk Circus

Seal’s genre varieert van soul en pop tot rap en rock. Seal’s muzikale carrière startte in 1989, toen hij een demo-opname uitbracht. In 1990 verzorgde hij de zang op de hit ‘Killer’ van Adamski. Zijn solo-debuutsingle ‘Crazy’ haalde in Nederland de nummer 1-positie. Later scoorde hij nog hits met ‘Future love paradise’, ‘Prayer for the dying’ en ‘Kiss from a rose’ (uit de film ‘Batman Forever’). In 1996 scoorde hij een hit met een cover van Steve Miller Band’s hitsingle ‘Fly like an Eagle’.

Deel: