Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Panic! At The Disco @ Sportpaleis.

Concerttip dinsdag 28 februari: Panic! At The Disco @ Sportpaleis

Panic! At The Disco geeft vanavond een concert in het Sportpaleis tijdens de Viva Las Vengeance Tour UK & Europe 2023. Met de uptempo, energieke single ‘Viva Las Vengeance’ sloeg de band een nieuwe richting in. ‘Viva Las Vengeance’ is een weerspiegeling van de groei van lead zanger Brendon Urie. De filmische, muzikale reis gaat over de dunne lijn tussen gebruik maken van je jeugdigheid, de dag plukken en uitbloeien. Met een tracklist van twaalf nummers neem je een kijkje in zijn decennium lange carrière, inclusief het opgroeien in Las Vegas, liefde en faam.

Deel: