Op 7, 8 en 9 april vindt de tiende editie van het DGTL festival weer plaats op het industriële terrein van de NDSM-werf in Amsterdam. Op acht podia, waaronder de kenmerkende NDSM Kraan, kunnen bezoekers genieten van ’s werelds beste elektronische muzikale talenten.

Op vrijdagavond 7 April zal de Britse producer tevens Grammy-winnaar mura masa zijn langverwachte debuut maken op DGTL festival. Met The Blessed Madonna, Passion Deez en TAAHLIAH & I. Jordan die hem zullen vergezellen op de opening night, belooft dit een sterke aftrap op de NDSM te worden.

De zaterdag maakt plaats voor grote namen als Camelphat, Jayda G, Ela Minus (LIVE), Folamour, Honey Dijon, DJ Seinfeld, VTSS en Satori (LIVE), voordat Denis Sulta, Danilo Plessow, Bambounou en Kamma & Masalo de diepere, donkere afterparty-uren ingaan. Op zondag vindt overdag een van de grootste trekkers van het hele weekend plaats; namelijk de Eris Drew b2b Octo Octa-set.

De zondag biedt ook performances van Moderat, The Martinez Brothers, Hot Since 82, Monolink (LIVE), Paula Temple, SHERELLE & Special Request, Valentina Luz, Coloray (LIVE), Black Cadmium en Bonobo. En later op de avond zullen Octo Octa, Benny Rodrigues, Dr. Rubinstein en Sedef Adasi in de programmering op zondag het festival afsluiten.

Deel: