Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Fleur @ Paradiso.

Concerttip woensdag 4 januari: Fleur @ Paradiso

Yéyé was in de jaren zestig de genrenaam voor Franse en ‘exotische’ beatzangeressen, denk Jacqueline Taïeb, Françoise Hardy en natuurlijk de dames die ook samenspeelden met Serge Gainsbourg. Yéyé is vaak een aangename mix van garagebeat, jazz of een chanson. Fleur zíngt helder en frivool en haar muzikale mannen leveren liedjes en weten het live te vertalen op precies de juiste manier. Swingend, sexy en zwoel.

Deel: