Paaspop zette tijdens het zonovergoten Paasweekend in april de toon voor afgelopen festivalseizoen: 250 acts die gedurende 3 dagen meer dan 100.000 bezoekers ultiem gelukkig maakten op een fenomenaal gedecoreerd festivalterrein dat het symbolische decor was van vrijheid, vriendschap, verbroedering en liefde. Vandaag maakt het festival de eerste 93 acts voor 2023 bekend.

Sinds zijn eerste editie in 1974 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan van een populair regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openluchtevenementen behoort en even ongrijpbaar als onweerstaanbaar is. Dit jaar verkocht Paaspop met een nieuw recordaantal van meer dan 100.000 festivalgangers opnieuw volledig uit. Zij zagen gedurende drie dagen en nachten zo’n 250 acts op 17 podia & area’s; leefden zich culinair uit bij de vele foodtrucks met eten uit alle windstreken; hadden een weergaloos uitzicht hadden vanaf de imposante Brooklyn Bridge die de camping met het festivalterrein verbond; en zich vermaakten in het bruisende camping stadje Paradise City.

De afgelopen edities kwam een indrukwekkende parade van (inter)nationaal gevierde acts naar Schijndel waaronder Iggy Pop, Bastille, The Chainsmokers, Nothing But Thieves, The Prodigy, Underworld, Passenger, Oscar and the Wolf, Kensington, Anouk, Doe Maar, The Opposites, Paul Kalkbrenner, Chef’Special, Franz Ferdinand, Rolf Sanchez, Dropkick Murphys, Brennan Heart, Scooter, Ilse DeLange, Jett Rebel, Kovacs, Clean Bandit, Racoon, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Davina Michelle, Kaiser Chiefs, De Staat, The Kooks, Fatboy Slim, Floor Jansen, Ronnie Flex & Deuxperience, BLØF , dEUS, The Bloody Beetroots, 2ManyDJs, Golden Earring, Balthazar, Triggerfinger, Jett Rebel, Guus Meeuwis, The Wombats, De Jeugd van Tegenwoordig, Within Temptation en Kovacs.

Vandaag worden de eerste namen bekend gemaakt voor vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april 2023 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel:

VRIJDAG
Antoon • Di-Rect • Flemming • Frank Carter & the Rattlesnakes • Katnuf • La Fuente • Rotjoch • Tabitha • Triggerfinger • Bob Vylan • Cor • Goeiemiddag! • Irwan • John C • MARTIJN FISCHER ZINGT HITS VAN ANDRÉ HAZES • Mr. Belt & Wezol • Papaformigas • PILEDRIVER • Sam Hofman • Stuk XXL • THE JUKE JOINTS • WE RE THE MEN

ZATERDAG
Bru-C • dEUS • George Ezra • Goldband • Hang Youth • MEUTE • Mula B • Rondé • S10 • Son Mieux • Bare Jams • Blauwe Vinkjes • Boban Braspenning • Cassyette • CATFISH • Childsplay • De Cabaret Club • de Suskes • DITZ • Fleddy Melculy • FMG • Freddy Moreira • Gladde Paling • HATO • IRON LAIDEN • Jiri11 • Mr Polska • Natte Visstick • Nova Twins • Ooostblok • Orgel Joke KaraJoke • PENDEJO! • Smash into Pieces • THE HILLBILLY MOONSHINERS • Tony Junior

ZONDAG
Armin van Buuren • Calum Scott • Danny Vera • Davina Michelle • De Staat • REINIER ZONNEVELD • Yade Lauren • AENIMA • Ares • Bankzitters • Boh Foi Toch • DAREDEVILS • De Cabaret Club • Dub Inc • Goldkimono • Gotu Jim • Iris Rulkens • Jaap Reesema • Johnny 500 • Kirsten van Teijn • Kleine Crack & Slagter • Leadbeaters • Marco Lopes • Marlon Kicken • Martijn Kardol • METEORA • Rare Americans • Rob Scheepers • The Lathums • The Partysquad • THE PICTUREBOOKS • Thijs Kemperink • Tis hier geen hotel 2 • Turfy Gang • Wouter Monden • Yung Felix

Deel: