Brutaal, recht voor zijn raap en openhartig: Jim Jefferies is het allemaal en dankzij zijn tot nadenken aanzettende en geloof-uitdagende komedie werd hij in 2019 uitgeroepen tot Stand-Up Comedian of the Year. Of hij nou live op het podium staat of zijn podcast ‘I Don’t Know About That host’, Jefferies is altijd gegarandeerd grappig en provocerend.

Jefferies is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest gerespecteerde en populaire comedians van zijn generatie en heeft bij zijn fans inmiddels een heuse ‘rockstar’ status bereikt. De afgelopen jaren heeft hij negen comedyspecials uitgebracht, waarvan Intolerant (2020) de laatste is. Van 2017 tot 2019 was hij host van The Jim Jefferies Show op Comedy Central. In Nederland is hij geen onbekende, want hij stond de afgelopen jaren al met veel succes drie keer in AFAS Live en twee keer in Ziggo Dome, Amsterdam. Nu is het tijd voor zijn nieuwe tour!

De Australische comedian Jim Jefferies staat op vrijdag 19 mei 2023 met zijn nieuwe ‘Give ‘em What They Want’ tour in Rotterdam Ahoy.

Deel: