Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: James Bay @ TivoliVredenburg.

Concerttip maandag 14 november: James Bay @ TivoliVredenburg

James Bay brak in 2015 wereldwijd door met de monsterhits ‘Hold Back The River’ en ‘Let It Go’. Beide liedjes zijn afkomstig van zijn debuutalbum ‘The Chaos And The Calm’, dat veelvuldig in de prijzen viel en miljoenen keren over de toonbank ging. De Engelse singer-songwriter keerde in 2018 terug met tweede album ‘Electric Light’. Bij zijn comeback bleek hij een heuse metamorfose te hebben ondergaan: de hoed en de lange manen waren verdwenen, de gevoelige luisterliedjes ingeruild voor een frisse popsound. Live combineert hij de twee naadloos voor een show die zowel ontroert als swingt.

Deel: