Op massale vraag van het publiek voegt Rammstein een derde passage toe in het Koning Boudewijnstadion, Brussel. Het is de enige extra datum van de Europese tour die wordt toegevoegd. Één ding is zeker. De Belgische zomer zal nog nooit zo heet zijn geweest met maar liefst drie Rammstein shows.

Nadat Rammstein in september hun terugkeer naar België aankondigden, waren beide shows op 4 & 5 augustus onmiddellijk uitverkocht. En de honger naar Rammstein bleef waanzinnig groot met massa’s fans die zich aanmeldden op de wachtlijst. En dat geduld wordt beloond want Rammstein voegt een derde datum toe in het Koning Boudewijnstadion. Rammstein schakelt zo mogelijk nóg een versnelling hoger met maar liefst drie passages in België en twee in Nederland.

Op 29 april 2022 bracht de band hun nieuwste plaat ‘Zeit’ uit. Het album katapulteerde zich naar de hoogste positie in maar liefst 11 landen. Ook de wervelende shows, afgelopen zomer, in Oostende misten hun effect niet.

Rammstein trakteert keer op keer op een spectaculaire show die letterlijk in vuur en vlam staat. Verwacht je aan een perfect georkestreerde band met de zalige humor en pathetiek van de Rammstein-act! Qua stijl, grootsheid en kwaliteit is dat alles zonder meer uniek in de muziekwereld.

Rammstein komt daarom voor een extra, deede, show naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel op 5 augustus 2023.

Deel: